Galerija Slika

PrijavaRakov Potok Rakov Potok
DANI KRUHA U DJEČJEM VRTIĆU POTOČIĆ - Prvi korak vrijedne suradnje PDF Ispis E-mail

Najstarija grupa dječjeg vrtića Potočić u Rakovom Potoku, uz pomoć najmladjih članova folklorne sekcije Kud-a Rakov Potok, obilježila je u petak 18. listopada 2013. god. Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Uz molitvu i blagoslov župnika zahvalili smo Bogu na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine bili podareni.
 
Bila je to prva suradnja djece vrtićke dobi i članova Kud-a Rakov Potok, ali svakako ne i posljednja. Već će se sljedećeg mjeseca stanovnici Potočića pridružiti kudovcima na pozornici Kino dvorane u Samoboru, a ubrzo nakon toga i na Božićnoj priredbi koja će se održati u Rakovom Potoku. 
 
Zvuci Tamburaškog orkestra Rakov Potok (voditelji prof. Zoran Jašek i prof. Marko Jašek) pratili su najmladje članove folklorne sekcije Mali slavuji (voditeljica Ivana Petravić) koji su prikazali splet pjesmica i dječjih igara. Osim glazbe, vrlo lijepu koreografiju pratila je i pjesma, te je za očekivati da će Mali slavuji brzo napredovati i obradovati nas još mnogobrojnim nastupima. Dan kasnije to su i potvrdili na proslavi Grada Samobora.
 
Zahvaljujući marljivom radu, žuborenje Potočića i poj i ples Malih slavuja još će nas dugo pratiti.

Ažurirano Utorak, 22 Listopad 2013 08:43
 

Reklame

Baner
Baner
Baner

Ankete

Ocijenite rad Vijeća mjesnog odbora Rakov Potok