Galerija Slika

PrijavaRakov Potok Rakov Potok
Evo kako se voli Samobor PDF Ispis E-mail
-- preuzeto sa stranica Glasnika SSN.--
 
Članovi KUD-a Rakov Potok predstavili su svoj rad u kino dvorani POU Samobor
Samoboru s ljubavlju bio je naziv predstave koju su pripremili članovi KUD-a Rakov Potok 21. studenoga u samoborskoj kino dvorani i tako predstavili svoj rad Samoborcima i brojnim sumještanima koji su ih došli pogledati.
Iskreno i toplo pozdravila ih je predsjednica Ksenija Jaklenec, a zatim su se na pozornici nizale pjesme i plesovi u izvedbama njihovog zbora, malih folkloraša iz vrtića, tamburaša i plesača, predstavio se tamošnji Ogranak Matice hrvatske, nastupio je i popularni Damir Horvatinčić iz Plesa sa zvijezdama sa svojom partnericom Petrom Jeričević, a u goste im je stigla i Klapa Poj.
Onako kako to samo pravi amateri znaju i mogu, s tremom u srcima, treperavim grlima i nogama, ovaj mladi KUD, koji djeluje tek četiri godine, pokazao je kako se voli Samobor. Za to nisu potrebne vrhunske izvedbe i savršeni kostimi, već puno dobre volje iskazane kroz šarenilo aktivnosti kojima i mladi i stari Rakovpotočani mudro, korisno i veselo ispunjavaju svoje slobodno vrijeme.
Nadamo se da će im Samobor uzvratiti jednakom ljubavlju i pomagati rad članova KUD-a Rakov Potok u budućnosti, jer su to svakako zaslužili svojim trudom i nastojanjima da sebi i svojim sugrađanima pruže osjećaj pripadnosti "samoborskom kulturnom krugu", kojim se naš grad toliko ponosi.
M.K.

 

 

Ažurirano Petak, 22 Studeni 2013 12:13
 

Reklame

Baner
Baner
Baner

Ankete

Ocijenite rad Vijeća mjesnog odbora Rakov Potok