Galerija Slika

PrijavaRakov Potok Rakov Potok
Jubilarni 10. Samoborski proljetni sajam PDF Ispis E-mail
U skolopu proljetnog jubilarnog 10. Samoborskog proljetnog sajma održan je i  5. Festivalu Samoborske češnofke, a najbolje češnofke stižu iz Jarušja.
I dok su uzvanici i posjetitelji obilazili štandove na Trgu kralja Tomislava, u Kleščićevoj ulici širio se primamljiv miris prave domaće delicije na 5. Festivalu Samoborske češnofke. Svoje umijeće pripreme češnofki ove je godine pokazalo 16 mjesnih odbora, a stručni žiri (Dubravko Viduč, Tomislav Skendrović i Krunoslav Znika) na kraju je odlučio da je najbolji proizvod imao MO Jarušje s 279 bodova, drugi je bio MO Podvrh i Velika Jazbina s 270 bodova, a treći MO Klokočevec s 264 boda. Njima su pripale nagrade sponzora Tehnovara i Obrta Fresl. Ovo je prvi nastup MO Jarušje (koji je novi MO u ustrojstvu grada), a odmah i pobjeda. Za nju su zaslužni Ivica Ivanušević te Mirko, Mihael, Vlado i Jelena Babojelić. 

 

    
   
  
  
 
Slijedi još Festival kotlovine. Potencijal koji je pokazao Festival kotlovine osigurao mu je od ove godine i zaseban termin. Tako će se 5. izdanje ovog festivala održati iza Uskrsa, 26. i 27. travnja u Kleščićevoj ulici. Prvog dana, u subotu, u pripremanju najbolje samoborske kotlovine natjecat će se gradske četvrti i mjesni odbori te udruge hobista i gradovi Samobor, Jastrebarsko, Sveta Nedelja i Zaprešić. U nedjelju za titulu najboljeg u pripremanju samoborske kotlovine borit će se dobrovoljna vatrogasna društva. Degustacija kotlovine oba dana predviđena je od 12 do 17 sati. 

Ažurirano Utorak, 15 Travanj 2014 15:49
 

Reklame

Baner
Baner
Baner

Ankete

Ocijenite rad Vijeća mjesnog odbora Rakov Potok