Galerija Slika

PrijavaRakov Potok Rakov Potok
Grad Samobor sufinancira nabavu udžbenika PDF Ispis E-mail
Iznosom od 300,00 kuna Grad Samobor sufinancirat će nabavu udžbenika učenicima slabijeg imovinskog statusa u školskoj godini 2014./2015.
Pravo ostvaruju učenici osnovnih škola na području Grada Samobora koji imaju prebivalište na području Grada Samobora, a dolaze iz obitelji čija primanja ne prelaze iznos od 1.100,00 kuna po članu obitelji, temeljem Zaključka o mjerilima i načinu dodjele financijskih sredstava za nabavu udžbenika.
Za ostvarenje ovog prava potrebno je dostaviti:
a)      ispunjeni obrazac zamolbe (koji se može preuzeti OVDJE, u sobi 310 – Upravni odjel za društvene djelatnosti ili na porti)
b)      kopiju osobnih iskaznica svih članova kućanstva
c)      kopiju uvjerenja o prebivalištu za članove kućanstva koji nemaju osobnu iskaznicu
d)     potvrdu o prihodima za sve radno sposobne članove kućanstva:
-          ako je član obitelji zaposlen obavezno je priložiti ispravu o plaći (platnu listu) za prethodni mjesec od dana podnošenja zamolbe
-          ako je član obitelji umirovljenik obavezno je priložiti odrezak od mirovine za prethodni mjesec od dana podnošenja zamolbe
-          ako je član nezaposlen obavezno je priložiti uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (ako je član prijavljen na istom) i potvrdu o prihodima koju izdaje Ministarstvo financija – Porezna uprava, Područni ured Zagreb, Ispostava Samobor*
e)      kopiju rješenja o dječjem doplatku (ako se ostvaruje pravo na isti)
f)       kopiju potvrde o rodiljnom ili roditeljskom dopustu (ako se ostvaruje pravo na isti)
g)      kopiju rješenja o nekom obliku socijalne pomoći od Centra za socijalnu skrb (ako se ostvaruje pravo na isti)
h)      OIB korisnika financijskih sredstava na čiji će račun biti uplaćena sredstva (jednog od roditelja ili skrbnika)
i)        kopiju kartice žiro računa s pripadajućim IBAN brojem (međunarodni identifikacijski broj žiro računa, koji se može dobiti u matičnoj banci) korisnika financijskih sredstava (jednog od roditelja ili skrbnika).
Navedenu dokumentaciju potrebno je poslati poštom na adresu Grad Samobor, Trg kralja Tomislava 5, Samobor ili donijeti osobno u sobu 116, Urudžbeni zapisnik najkasnije do 27. rujna 2014. godine.
* Za potrebe izdavanja potvrde o prihodima koju izdaje Ministarstvo financija – Porezna uprava, Područni ured Zagreb, Ispostava Samobor, daje se na uvid osobna iskaznica, odnosno punomoć za osobu za koju se traži potvrda o prihodima.

Ažurirano Srijeda, 03 Rujan 2014 08:57
 

Reklame

Baner
Baner
Baner

Ankete

Ocijenite rad Vijeća mjesnog odbora Rakov Potok