Galerija Slika

PrijavaRakov Potok Rakov Potok
Pet za KUD Rakov Potok PDF Ispis E-mail
Sinoć je svoj peti rođendan proslavilo Kulturno-umjetničko društvo Rakov Potok. Za tu su prigodu dječja, mlađa i starija folklorna te tamburaška sekcija, organizirale koncert na kojemu su pokazali što sve imaju u svom sviračkom, pjevačkom, plesačkom, pa i glumačkom programu.

 

 
 
Koncert je održan u gotovo ispunjenoj samoborskoj kino dvorani, a kao gosti domaćina nastupili su članovi Kulturnog društva Sveta Nedelja, Hrvatsko seljačko pjevačko društvo Dr. Antun Radić iz Okića i Klapa Barun. Program je vodio Dino Škare.

 

 
 
Na početku rođendanskog koncerta sve okupljene, a posebno predsjednika Vijeća Mjesnog odbora, ali i Gradskog vijeća Samobora Branimira šiljka, pozdravila je predsjednica KUD-a Ksenija Jaklenec.
Naglasila je da je KUD Rakov Potok spreman nastaviti čuvati i njegovati tradiciju naše domovine, raditi na prepoznatljivosti i identitetu Rakovog Potoka, promociji Grada Samobora, a uskoro i Lijepe Naše. Tako se – rekla je Ksenija Jaklenec – stvara ljepši i bolji svijet te je poželjela da susret sviju za 10. rođendan KUD-a Rakov Potok bude u novi multimedijalnoj dvorani u Samoboru.

Ažurirano Četvrtak, 20 Studeni 2014 12:33
 

Reklame

Baner
Baner
Baner

Ankete

Ocijenite rad Vijeća mjesnog odbora Rakov Potok