Galerija Slika

PrijavaRakov Potok Rakov Potok
U Samoboru su potpisani koalicijski sporazumi na razini Zagrebačke županije i Grada Samobora PDF Ispis E-mail
Svečanim potpisivanjem koalicijskih sporazuma na razini Grada Samobora i Zagrebačke županije, u samoborskoj Galeriji Prica u nedjelju, 2. travnja, čelnici HSS-a, SDP-a, HNS-a i Hrvatskih laburista – Stranke rada, potvrdili su zajednički nastup na predstojećim lokalnim izborima. 
Predsjednik Hrvatske seljačke stranke i gradonačelnik Grada Samobora Krešo Beljak i predsjednica samoborskog Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Hrvatske Sanja Horvat Iveković potpisali su sporazum kojim će i na ove izbore izaći sa zajedničkom listom kandidata na čelu s Krešom Beljakom, koji očekuje i svoj treći uzastopni mandat gradonačelnika Samobora. I gradonačelnik Beljak i njegova zamjenica Horvat Iveković u svojim su kratkim obraćanjima svojim članovima, simpatizerima, gostima, i zaista brojnim medijima koji su pratili ovo događanje, još jednom naglasili kako njihova koalicija u Gradu Samoboru odlično funkcionira, potvrdivši to s tek nekoliko primjera i ostvarenih projekata, kojima se Grad Samobor po svim relevantnim parametrima i anketama ističe po kvaliteti života svojih stanovnika ne samo u županiji, već i na razini države. 
Potporu dugogodišnjem HSS-ovom županu Zagrebačke županije Stjepanu Kožiću, ujedno i zajedničkom kandidatu za novog župana, osigurali su SDP, HNS i Hrvatski laburisti, čiji su čelnici potpisali sporazum o zajedničkoj kandidacijskoj listi za ove izbore. 
Tim povodom prisutnima su se obratili župan Stjepan Kožić, predsjednik SDP-a Davor Bernardić, predsjednik laburista David Bregovac i predsjednik županijske organizacije HNS-a Dubravko Ponoš. 
Dugo su još nakon potpisivanja ovih sporazuma o zajedničkoj suradnji čelnici stranaka i kandidati odgovarali na brojna pitanja medija, nakon čega su prošetali do glavnog gradskog trga, družili se sa Samoborcima i njihovim gostima te zajedno popili zasluženu kavu. 

Ažurirano Srijeda, 05 Travanj 2017 18:25
 

Reklame

Baner
Baner
Baner

Ankete

Ocijenite rad Vijeća mjesnog odbora Rakov Potok