Galerija Slika

PrijavaRakov Potok Rakov Potok
Pjevački zbor PDF Ispis E-mail

Pjevački  zbor Rakov Potok počeo je svojim radom prije desetak godina kada je gospodin Stjepan Marović darovao crkvi orgulje. Gospođa Mira Kadoić utrla je put zboru pokušavši stvoriti homogenu grupu što u samom početku i nije bio lagan zadatak. Danas zbor vodi gospodin Ivan Seifić koji je strpljivošću na sve nas uspio prenijeti svoj entuzijazam kako bismo zavoljeli pjesmu i pružili zadovoljstvo onima koji nas slušaju.

Prosjek godina članova našeg zbora popravili su Alen i Katarina koji neumorno i redovito dolaze. Ne propuštaju niti jednu probu a njihov entuzijazam i mladost predstavljaju garanciju da ce se djelovanje ovog naseg zbora s uspjehom nastaviti.


Drago nam je što se na taj način možemo uključiti u život naše župe. Nakon svake mise nastavlja se kratko druženje uz kavu koje, u odsustvu drugih društvenih sadržaja, koristimo za razmjenu ideja i obično ljudsko čavrljanje o svemu i svačemu.


Članovi zbora:

 

Sa zadovoljstvom ćemo primiti nove članove. Izvolite nam se pridružiti srijedom na probi u 19.00 h ili nedjeljom na misi u 11.00 h.  Doviđenja, dođite nam!

Ksenija Jaklenec

 

Reklame

Baner
Baner
Baner

Ankete

Ocijenite rad Vijeća mjesnog odbora Rakov Potok