Galerija Slika

PrijavaRakov Potok Rakov Potok
Blagdanski koncert Mlađeg tamburaškog orkestra TD Ferdo Livadić PDF Ispis E-mail

Od domaćih klasika do svjetskih evergreena
 
Članovi Mlađeg orkestra Tamburaškog društva Ferdo Livadić i ove su se godine odlučili na blagdanski koncert kojim su razveselili svoje prijatelje, roditelje i sve posjetitelje. Oni su se u velikom broju 22. prosinca okupili u kino dvorani nekadašnjeg restorana ili Poduzetničkog centra u Bregani i s velikim oduševljenjem popratili svaku pjesmu. Kako bi izvedbe mladih "Ferdića" bile što bolje pomogli su im njihovi gosti - mladi solisti Marija Šerić, Alen Jaklenec i Ivan Golubić, kao i posebni gosti KUD Licitar, Dječji zbor Smješak i mladi gudači.

Za dobro raspoloženje pomno su izabrane pjesme, od starih domaćih evergreena, kao što su Popevke sem slagal ili Ak sam ti srčeko ranil, pa do prigodnih božićnih melodija religijskog sadržaja (Svim na zemlji, U to vrijeme, Radujte se narodi) i svjetovnog karaktera (White Christmas, Bijeli Božić, We wish you). Na kraju slijedila je poslastica i Tiha noć.

Nakon mladih "Ferdića" svoj koncert Blagdanski zvuci pripremili su i oni stariji. Njih možete poslušati u ponedjeljak, 27. prosinca, u Kino dvorani POU Samobor od 20 sati.

Gosti koncerta su Đani Stipaničev, Dražen Kurilovčan i Đurđica Pleše Vujica.
 

_____________________________________

* članak u cjelosti preuzet iz Glasnika SSN


Ažurirano Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010 10:54
 

Reklame

Baner
Baner
Baner

Ankete

Ocijenite rad Vijeća mjesnog odbora Rakov Potok