Galerija Slika

PrijavaRakov Potok Rakov Potok
ODRŽAN ZBOR GRAĐANA U RAKOVOM POTOKU PDF Ispis E-mail

U subotu, 15. siječnja, Vijeće mjesnog odbora Rakov Potok, u društvenom domu održalo je Zbor građana. Okupilo se tek 50-ak građana. " Bez obzira što smo poduzeli sve mjere da u svaku kuću dostavimo info listić i poziv, ljudi se baš nisu odazvali, došlo je 45 ljudi. Oni su zainteresirani za radove u mjestu u kojem žive te su dali zanimljive prijedloge" – rekao je predsjednik Vijeća mjesnog odbora, Branimir Šiljak.

 

Osim prijedloga građana, na sastanku se moglo čuti što je sve napravljeno u protekloj godini te koji su planovi za 2011. U uređenje Rakovog Potoka prošle godine uloženo je milijun i 400 tisuća kuna. "Izdvojio bih izgradnju nogostupa u dužini od 355 metara na Samoborskoj cesti i izgradnju oborinskih voda, asfaltiranje cesta "Cerje i Balaška". Dosta smo toga napravili i bili bismo sretni kad bi to mogli ponoviti ove godine" - istaknuo je Šiljak.

U ovoj godini u Rakovom Potoku planiraju izgraditi nogostup sve do Karlovačke ceste i popraviti dva dotrajala jednosmjerna mosta na Samoborskoj cesti. Vijeće mjesnog odbora planirano će nastojati realizirati u suradnji s gradonačelnikom Krešom Beljakom, predsjednikom Gradskog vijeća Željkom Žarko i koordinatorom za mjesne odbore Petrom Grgečićem koji su prisustvovali subotnjem sastanku.

"Gradonačelnik i njegovi suradnici obećali su da će probati sve da ostvarimo planove. Što se tiče proširenja društvenog doma , obzirom da je premali za sve aktivnosti koje provodi KUD , mažoretkinje, umirovljenici i ostali, postoji ideja o izradi projekta kojim bi aplicirali na natječaje EU. Također u njega bi ugradili i izgradnju nove škole i dvorane. To je ambiciozan plan koji zahtjeva dosta sredstava i dobru pripremu. Mi smo krenuli s idejom vidjet ćemo kako će to završiti" - kaže Šiljak.

U ovoj godini mjesni odbor Rakov Potok za provedbu svojih planova dobio je 144 tisuće proračunskih kuna. Zainteresirani građani rad mjesnog odbora mogu pratiti na web adresi www.rakov-potok.hr, a svoje prijedloge, kritike i upite mogu u pisanom obliku ubaciti u sandučić postavljen na društvenom domu u Rakovom Potoku ili poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

PREUZETO SA RADIO SAMOBORA


Ažurirano Ponedjeljak, 07 Veljača 2011 11:04
 

Reklame

Baner
Baner
Baner

Ankete

Ocijenite rad Vijeća mjesnog odbora Rakov Potok